Opinia Timisoarei

Rusia sub teroare! Inca un atentat in orasul Volgograd. Dupa explozia din gara, tinta a fost un autobuz cu elevi.VIDEO!

Dupa ce ieri un atentat terorist sinucigas s-a soldat cu zeci de victime, cand o femeie a detonat o bomba in gara din Volgograd, acum o alta explozie, produsa intr-un autobuz, a omorat 12 oameni si a ranit alti 28.

Atacul de luni s-a produs la o ora de varf pe una dintre cele mai aglomerate strazi ale orasului. Numerosi locuitori, care s-au adunat in spatele cordonului amplasat de politie la locul exploziei sustin ca in troleibuz se aflau multi elevi care mergeau la scoala.

„A fost un zgomot puternic, apoi o lumina si tot drumul era in fum. Trecatorii nu au inteles ce s-a intamplat, intr-o prima faza. Dar apoi, cand au vazut flacarile iesind din troleibuz si cadavrele victimelor in jur, au fost ingroziti„, a declarat una dintre martorele oculare, Polina.

Presedintele rus, Vladimir Putin, s-a intalnit cu Aleksandr Bortnikov, seful serviciilor ruse de securitate, iar acesta din urma l-a informat in legatura cu explozia produsa luni dimineata la Volgograd, a declarat purtatorul de cuvant al presedintiei Dmitri Peskov.

Primele informatii sugereaza ca explozia de luni dimineata a fost opera unui atacator sinucigas, potrivit unei surse din cadrul serviciilor de securitate.

Citeste mai mult AICI

Exit mobile version