Opinia Timisoarei

Rus, in coma alcoolica la volan, in Timis! Ce a patit dupa ce a fost descoperit?

TIMISOARA. Vremuri grele pentru un cetatean rus gasit mut de beat la volanul unui autocamion aproape de vama Stamora Moravita.

Barbatul i-a uluit pe politistii care l-au descoperit – avea o imbibatie alcoolica de 2,70 g/l alcool pur in sange la recoltarea facuta la spital. Dosarul a fost preluat imediat de procurori.

In data de 19 noiembrie 2015, in jurul orelor 18:00, inculpatul a condus autocamionul marca „DAF”, pe drumul public DN 59 (E 70), respectiv pe sectorul de drum cuprins intre linia de frontiera Republica Serbia – Romania si punctul de trecere al frontierei Stamora-Moravita, din directia Serbia inspre Romania, avand o imbibatie alcoolica peste limita legala, rezultatul analizei toxicologice indicand valorile de 2,70 g/l alcool pur in sange la prima recoltare de sange (orele 20:05), respectiv de 2,50 g/l alcool pur in sange la a doua recoltare de sange (orele 21:05)„, se arata in rechizitioriul intocmit de procurorii care au cercetat situatia.

Zilele trecute, Andrei Laponov a fost trimis in judecata pentru conducere sub influenta alcoolului. Magistratii de la Judecatoria Deta ii vor stabili soarta.

Exit mobile version