Opinia Timisoarei

Rupt in bataie de un vecin dupa ce, aflat in izolare, un iresponsabil a iesit din casa. ‘Nu-mi imbolnavesti tu familia si prietenii, inconstientule!’

S-a plictisit in casa si a iesit din autoizolare ca sa isi rezolve o problema, dar a fost aspru ‘pedepsit’ pentru nesabuinta sa.

CITESTE SI: Nesimtirea unei femei iresponsabile, infectata cu coronavirus si internata la Timisoara, a inchis o sectie a unui spital. 50 de medici si asistente, de urgenta in izolare 

Este vorba de un barbat din localitatea valceana Lalosu, care a ajuns in Romania in 2 martie. Omul a venit cu avionul din Italia si a aterizat la Craiova, unde autoritatile i-au cerut sa ramana in casa 14 zile. Barbatul s-a conformat o vreme, insa ieri a decis sa sfideze legea si a iesit din casa dornic sa faca o plimbare pana la primarie sa obtina o adeverinta.

Cand a ajuns in strada, a fost vazut de un vecin, care stia ca omul se intorsese din Italia si era in izolare. Nici macar nu i-a cerut socoteala pentru inconstienta sa, vecinul a sarit pur si simplu si l-a batut mar.

Nu-mi imbolnavesti tu copiii, nenorocitule! Nici localitatea, mai inconstientule!‘, i-a strigat vecinul inainte de a abate asupra lui o ploaie de pumni si picioare.

La fata locului au ajuns politistii care i-au ‘premiat’ pe cei doi. Atat atacatorul, cat si vecinul iesit din autoizolare s-au ales cu dosare penale, unul pentru loviri si alte violente, iar celalat pentru ca a incalcat masura autoizolarii, scrie gazetavalceana.ro.

CITESTE SI: 100 de teste de coronavirus in lucru la Timisoara. Cele mai asteptate rezultate sunt ale contactilor unui tanar infectat care lucreaza la un mare magazin de bricolaj

Exit mobile version