Opinia Timisoarei

VIDEO! Rupere de nori peste Timisoara. Ploaia de cateva minute a inundat din nou curtile. UPDATE: Pasajele rutiere au fost inundate si blocate de Politie!

TIMISOARA. A fost din nou furtuna la Timisoara. Vantul puternic a adus nori negri deasupra orasului si, in doar cateva minute, strazile s-au umplut de apa. In unele zone, energia electrica a fost intrerupta din cauza furtunii, iar oamenii stau fara curent de mai bine de zeci de minute.

Ploaia a cazut cu putere si in localitatile de langa Timisoara, iar in Ghiroda si Giarmata, gospodariile au fost inundate si a fost nevoie de interventia pompierilor pentru a scoate apa din curtile oamenilor.

Meteorologii au emis un cod galben valabil duminica seara, pana la ora 20. De asemenea, de luni dimineata pana marti este in vigoare o alta atentionare de vreme rea.

Iata imaginile trimise de un cititor opiniatimisoarei.ro, caruia ii multumim!

Un alt cititor opiniatimisoarei.ro, caruia de asemenea ii multumim, ne-a trimis fotografii din timplul ploii de la Timisoara. In poze se pot vedea pasaje inundate, dar si masini de politie care au blocat intrarea masinilor in aceste pasaje, precum si masini de pompieri pregatite sa intervina.

Cititorii ne-au trimis fotografii si din zona centrala a orasului, unde, in urma furtunii, crengile unui copac s-au rupt si au blocat circulatia pe o strada. Nu s-a putut circula minute bune pe strada Patriarh Miron Cristea, chiar in vecinatatea Colegiului Emanuil Ungureanu din cauza crengilor copacului, cazute la pamant.

 

 

Exit mobile version