Opinia Timisoarei

Ruben Latcau: Liber la circulatie pe 4 benzi la iesirea din Timisoara catre Mosnita. Foto

TIMISOARA. Se apropie de final prima etapa din proiectul de modernizare si extindere a Caii Buziasului, la iesirea din oras spre Mosnita. Este redeschis complet circulatiei pe 4 benzi si sectorul ce tine de Timisoara, anunta viceprimarul Ruben Latcau.

Lucrarile au fost incredintate de Primaria Timisoara Societatii de Drumuri Municipale ai carei muncitori au trecut la treaba pe cei aproape 387 de metri in luna august, intre strada Magnoliei si limita cu comuna Mosnita Noua.

A fost amenajata trecerea la nivel cu calea ferata, dar au fost relocate si retelele de utilitati, inclusiv cea de gaz ce alimenteaza Mosnita.

Anuntul a fost facut pe pagina sa de Facebook de viceprimarul Timisoarei, Ruben Latcau.

Azi(n.r. duminica) s-a deschis circulatia pe calea Buziasului. Asa cum am promis, lucrarile rutiere au fost finalizate in mai putin de 3 luni. Au fost executate: largirea la patru benzi, noul podet peste canalul ANIF, trecerea peste calea ferata, relocarea retelelor inclusiv a celei ce alimenteaza cu gaz Mosnita. Ordinul de incepere pentru aceasta investiție a fost dat in 13 August, azi, 31 Octombrie drumul a fost dat in folosinta„, a anuntat viceprimarul.

Darea in folosinta a drumului nu inseamna insa ca si lucrarile s-au incheiat. Mai trebuie amenajate trotuarele si pistele de biciclete si exista un termen de finalizare.

Pana in 20 Decembrie vor fi finalizate pistele si trotuarele pana la iesirea din Timisoara„, a transmis viceprimarul Ruben Latcau.

UPDATE: Cititorii opiniatimisoarei.ro ne-au transmis insa ca mai este o portiune pe care se circula cu restrictii.

Este vorba de un segment aflat in dreptul podetului ramas inca in lucru pe tronsonul ce apartine Consiliului Judetean.

Aici se mai executa niste interventii de consolidare pentru cateva zile.

Exit mobile version