Opinia Timisoarei

Roxana Ionescu se iubeste cu un patron de club din Timisoara. Mama Natura, pentru prima data in public cu un barbat dupa divort. VIDEO!

Mama Natura iubeste din nou, pentru prima data in public dupa divortul din anul 2012. Iubitul ei este un patron de club din Timisoara, in varsta de 32 de ani. Paparazzii i-au fotografiat impreuna intr-un elan de afectiune, scrie cancan.ro.

De un an si jumatate a avut nevoie Mama Natura ca sa treaca de la statutul de femeie divortata, la cel de iubita… rasfatata! Daca infidelitatile fostului sot, cu sora nasei de cununie, au tinut-o departe de orice complicatii amoroase, se pare ca Roxana a revenit la sentimente mai… bune!

Priviri cu subinteles, imbratisari fierbinti in vazul lumii, saruturi patimase… Cu gura pana la urechi si gesturi adolescentine, Mama Natura a aparut in lume alaturi de un barbat, pentru prima oara de la divort. Alesul e om de afaceri, are 32 de ani, il cheama Tinu si pare sa-i impartaseasca intru totul trairile… romantice, dezvaluie revista Spy!

iteste mai mult si VEZI VIDEO!

Exit mobile version