Opinia Timisoarei

Rotile unei masini ciuruite de pistoalele politistilor, dupa o urmarire ca-n filme. De ce fugea disperat un sofer de 21 de ani

Un simplu control in trafic s-a trasnformat intr-o urmarire ca-n filme in Arad, la granita cu judetul Timis.

CITESTE SI: Fata de 18 ani aruncata de la etajul 3 de iubitul ei dupa o cearta a fost adusa la Timisoara, la Spitalul Judetean, in stare grava 

Un echipaj de politie i-a facut semn unui sofer sa traga pe dreapta in comuna Vinga. Conducatorul auto i-a sfidat insa pe agenti si a accelerat, incercand sa scape de oamenii legii.

Pentru a-l determina sa opreasca, politistii au scos armele si au tras cateva focuri de avertisment in aer. Soferul insa si-a continuat cursa. Atunci, agentii au tintit rotile autoturismului, reusind sa-l opreasca pe fugar pe un camp din apropierea localitatii.

Din autoturism a iesit un tanar de 21 de ani. In urma verificarii in baza de date, politistii au aflat ca acesta nu are permis de conducere pentru vreo categorie de autovehicule. Mai mult, barbatul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,69 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Tanarul a fost dus la spital pentru recoltarea probelor de sange si a fost retinut pentru 24 de ore, urmand sa fie dus si in fata magistratilor.

Exit mobile version