Opinia Timisoarei

Romii care sfideaza Timisoara. Se dau cu BMW-ul pe pietonale si injura trecatorii care le ies in cale. Video

TIMISOARA. Momente revoltatoare ies la iveala pe contul de Facebook al unuia dintre cei mai cunoscuti timisoreni.

CITESTE SI: Unul dintre cele mai frumoase locuri din Timisoara, devastat de furtuna 

Cristi Brancovan, spaima hotilor de buzunare din Timisoara, a postat pe internet un filmulet realizat dintr-o masina condusa pe strazile pietonale din centrul orasului, ziua in amiaza mare, intr-un cor de injuraturi.

Soferul are alaturi, in dreapta, inca un prieten ce pare sa tina in brate un copil, intrucat intr-un cadru se zareste o manuta de copil.

Conducatorul auto porneste din Piata Sf Gheorghe cu un BMW, traverseaza Libertatii si mai apoi o ia spre Piata 700 pe liniile de tramvai.

Pe traseu, cei doi injura toti trecatorii care le ies in cale folosind un limbaj greu de reprodus.

Actiunea conducatorului auto, de sorginte roma, se vrea a fi un act de bravura, o sfidare la adresa politistilor si a pietonilor.

„Timisoara e impartita in cetateni integrati si cetateni neintegrabili, impotriva carora autoritatile nu au nicio solutie!”, a notat  Cristi Brancovan alaturi de video-ul postat de el pe Facebook.

Va avertizam ca imaginile de mai jos contin cuvinte obscene.

Masina, un BMW cu numere de inmatriculare straine, a intrat in Piata Sfantul Gheorghe, iar soferul a facut slalom printre pietoni pana in Piata Libertatii. Acolo, soferul de 26 de ani a intrat pe liniile de tramvai si si-a continuat drumul pana in Piata 700„, transmit reprezentantii Politiei Locale Timisoara.

Politsitii locali l-au identificat pe sofer, l-au amendat cu 435 de lei si i-au anuntat si pe colegii lor de la Sectia 1 de Politie Timisoara. Conducatorul auto a fost amendat si de agenti cu suma de 1800 de lei.

Exit mobile version