Opinia Timisoarei

Romanii ‘fug’ din tara de Ziua Nationala. Cozi kilometrice la frontiera, se asteapta si 2 ore la iesire, in vamile din Timis si Arad

Aglomeratie la punctele de trecere a frontierei din vestul tarii. Romanii profita de zilele libere din minivacanta de 1 Decembrie si majoritatea pleaca in vestul Europei. Sunt dispusi sa astepte si pana la 2 ore pentru a trece granita.

CITESTE SI: Reparatiile de jumatate de milion de euro dupa muncitorii Colterm care au spart strazi, trotuare sau spatii verzi pentru lucrari la conducte in Timisoara dorite de 2 firme care si-au ‘impartit’ frateste orasul

La Cenad si la Nadlac 1, cei care au plecat cu masina proprie asteapta pana la o ora pentru a face formalitatile, in timp ce la Nadlac 2 se ajunge pana si la 2 ore pentru a ajunge in Ungaria.

La Cenad, in jurul orei 10.45, era o coada de 5 km la iesirea din tara.

Timpi mai mici de asteptare sunt la punctele de trecere din Timis catre Serbia. La Jimbolia, Lunga, Foeni sau Valcani soferii stau doar 10 minute pentru a iesi din Romania.

Tiristii stau doar 10 minute la Moravita si Jimbolia, insa la trecerea spre Ungaria trebuie sa se „inarmeze” cu multa rabdare. La Nadlac se asteapta o ora, in timp ce la Nadlac 2 se poate ajunge pana la 3 ore.

Pe sensul de intrare nu se sta niciunde mai mult de 10 minute.

UPDATE: Situatia nu s-a imbunatatit nici in cursul dupa-amiezii. La orele 17.00, la Cenad, coada era in continuare de 5 km la iesirea din tara spre Ungaria.

FOTO: Info Trafic Jud Timis

Exit mobile version