Opinia Timisoarei

Romania secolului 21! O fetita a fost sfasiata de un caine. Animalul a muscat-o de cap! Un ochi si creierul ii sunt afectate!

Scene de groaza intr-o gospodarie. O fetita de aproape doi ani a fost sfasiata de un caine ciobanesc. Radiografiile arata ca fetita a fost muscata de caine de doua ori, fiindu-i afectat un ochi si o parte de creier.

Un caine a atacat fetita de nici doi ani si a sfasiat-o! Micuta, din comuna Gighera, judetul Dolj, a ajuns in stare grava la Spitalul Judetean de Urgenta din Craiova dupa ce a fost atacata de un caine care a muscat-o de cap.
Potrivit sefului Clinicii de Neurochirurgie a Spitalului Judetean de Urgenta Craiova, citat de Mediafax, radiografiile arata ca fetita a fost muscata de caine de doua ori, fiindu-i afectat un ochi si o parte de creier.

Reprezentantii Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Dolj au deschis o ancheta. Daca se va constata ca micuta a fost neglijata, dupa iesirea din spital va beneficia de protectie sociala, mergandu-se pana la masuri impotriva parintilor.

Mama fetitei a declarat ca micuta a fost muscata de un caine ciobanesc in casa unui vecin.

Exit mobile version