Opinia Timisoarei

Romania pierde primul test al verii, insa un jucator din Timisoara a inscris un super-eseu

Nationala de rugby a Romaniei a pierdut, cum era oarecum de asteptat, la Kumamoto, in Japonia, in fata gazdelor. Niponii, cu o echipa mult mai buna, care se afla pe locul 11 mondial, si-au facut jocul, in fata unei formatii ce a pacatuit mult la tuse, care a avut cativa jucatori iesiti din forma, dar care a impresionat doar la capitolul moluri.

CITESTE SI: Cate tiruri cu marfa vin in Timisoara dinspre Moravita si Resita intr-o zi? Motivul pentru care nu se justifica acum o Centura la 4 benzi

Stejarii au avut un an bun pana acum, chiar daca au inceput cu acea infrangere neasteptata in Germania, dar apoi si-au revenit invingand dupa ani buni Georgia. Astazi, Vlaicu a deschis scorul, dar apoi gazdele s-au dus chiar si la 33-9 diferenta maxima. Elevii lui Lynn Howells s-au trezit pe final, capitanul Macovei a reusit un prim eseu, dupa care jucatorul de la Timisoara Saracens, Fonovai Tangimana a reusit si el un eseu foarte spectaculos, dupa ce a doborat mai multi adversari, inainte sa culce mingea in terenul de tinta advers.

CITESTE SI: Terasa care promitea cea mai frumoasa priveliste de sus cu Timisoara va fi demolata

S-a terminat 33-21, un esec totusi destul de sever, care trebuie sa monteze Romania in fata viitorului adversar, Canada.

De la Timisoara au mai jucat in repriza a doua a partidei Vali Poparlan si Andrei Radoi, echipa campioana dand astfel doar trei jucatori, extrem de putin, la acest joc.

Exit mobile version