Opinia Timisoarei

Romania in grupa cu Turcia, Estonia, Andorra, Ungaria si Olanda in preliminariile Campionatului Mondial din Brazilia 2014 !

Ne batem la calificare pentru participarea la campionatul mondial din 2014 cu Turcia, Olanda, Estonia, Andorra si Ungaria! Asta au decis sortii sambata seara pentru nationala condusa de Victor Piturca.

Romania a avut noroc astazi la tragerea la sorti, reusind sa evite adversarii foarte dificili care ar fi putut veni din urna a doua si a treia. Capul de serie al grupei D este unul cunoscut pentru noi, Olanda, nationala pe care o cunoastem foarte bine.

Nationala va aborda preliminariile pentru Mondialul din Brazilia din urna a patra, dar mana „magicianului” Ronaldo ne-a oferit o grupa accesibila. Olanda, Turcia, Ungaria, Romania, Estonia si Andorra! Asa suna componenta grupei D, o formula din care avem toate sansele sa obtinem locul 2 care duce in play-off.

In zona Europeana sunt 9 grupe, primele locuri merg direct la CM, echipele cu cele mai multe puncte de pe locul doi din fiecare grupa vor disputa baraj, patru vor merge mai departe.

[poll id=”283″]

VEZI si celelalte grupe:

Grupa A

Croatia
Serbia
Belgia
Scotia
Macedonia
Tara Galilor

Grupa B

Italia
Danemarca
Cehia
Bulgaria
Armenia
Malta

Grupa C

Germania
Suedia
Irlanda
Austria
Insulele Feroe
Kazahstan

Grupa D

Olanda
Turcia
Ungaria
Romania
Estonia
Andora

Grupa E

Norvegia
Slovenia
Elvetia
Albania
Cipru
Islanda

Grupa F

Portugalia
Rusia
Israel
Irlanda de Nord
Azerbaijan
Luxemburg

Grupa G

Grecia
Slovacia
Bosnia
Lituania
Letonia
Lichtenstein

Grupa H

Anglia
Muntenegru
Ucraina
Polonia
Moldova
San Marino

Grupa I

Spania
Franta
Belarus
Georgia
Finlanda

Exit mobile version