Opinia Timisoarei

Romania castiga ultimul meci din preliminariile Euro. Doua jucatoare din judetul Timis au evoluat impotriva Croatiei

TIMISOARA. Nationala de fotbal feminin a incheiat cu un succes campania de calificare la Campionatul European de fotbal feminin de anul viitor din Olanda.

Formatia tricolora a trecut cu 1-0, in deplasare, de selectionata Croatiei, dupa o reusita a Mihaelei Ciolacu, in minutul 53. Printre titularele echipei pregatite de Cristi Dulca, aflat la debut pe banca nationalei, s-a aflat si jucatoarea Fortunei Becicherecu Mic, Laura Rus, cel mai bun atacant al anului 2020 in fotbalul feminin romanesc. Fotbalista de 33 de ani a evoluat pana in minutul 90, cand a fost inlocuita de colega sa de la club, Nicoleta Deca.

Astfel, formatia tricolora a incheiat preliminariile pe locul 3 in grupa, in spatele Belgiei si Elvetiei. Pe de alta parte, in clasamentul marcatoarelor din grupa, Laura Rus a incheiat pe locul 4, cu 3 reusite in aceste preliminarii, la egalitate cu fosta ei colega de la Anderlecht Bruxelles, Stefania Vatafu.

O alta jucatoare a Fortunei a evoluat marti in preliminariile Euro 2022. Nadin Colesnicenco si selectionata Republicii Moldova au pierdut cu 1-0 in Azerbaidjan. Fotbalista Fortunei a evoluat pe toata durata partidei, fiind printre cele mai faultate jucatoare de pe teren. Republica Moldova a incheiat grupa pe locul al patrulea, cu doar 3 puncte, scoase in tur, tocmai cu Azerbaidjanul.

Cele trei fotbaliste ale Fortunei vor reveni la echipa de club pentru a pregati playoff-ul primei ligi, care pentru formatia timiseana va debuta in 14 martie, cu un meci pe terenul lui Piros Security Arad.

 

Exit mobile version