Opinia Timisoarei

Romania bate Samoa la rugby pe spatele jucatorilor de la Timisoara

Una din cele mai importante victorii ale Stejarilor din ultimul timp a fost obtinuta cu ajutorul jucatorilor de la Timisoara Saracens. Chiar daca au fost doar 3 banateni in primul 15 si pe parcurs au intrat alti doi, acestia au fost decisivi, cu atat mai mult cu cat Florin Vlaicu nu a fost in „picior”.

CITESTE SI: Accident cu trei masini pe o sosea din vestul tarii. Ce surpriza au avut politistii cand au ajuns la fata locului 

Nationala de rugby a Romaniei a invins Samoa cu scorul de 17-13 (3-10), intr-un meci test disputat sambata seara pe Stadionul National ”Arcul de Triumf” din Capitala.

Oaspetii au avut un maxim de + 10, 3-13, dar romanii au revenit in joc. Andrei Radoi a reusit un eseu la inceputul partii secunde, pentru ca Ionel Badiu sa inscrie eseul decisiv pe final de joc. Ambii jucatori reprezinta campioana Timisoara Saracnes.

CITESTE SI: Nu au luat in seama avertismentele, acum vor plati sume usturatoare. Taxa care se va aplica la Timisoara 

In aceasta partida au mai evoluat din partea trupei timisorene, excelent, Fonovai Tangimana – expertul placajelor de mare calitate si Marius Simionescu, jucator ce a impresionat in tricoul galben desi este foarte tanar. Pe final a intrat si Ionut Muresan, care a pus si el umarul la victoria Romaniei.

Sambata viitoare, Stejarii, cu 8 jucatori de la Timisoara in lot intalnesc Tonga, in timp ce Timisoara Saracens are meci in Cupa Romaniei cu Steaua, pe teren propriu.

Exit mobile version