Opinia Timisoarei

Romani morti intr-un accident grav in Spania: 4 veneau la Timisoara. Microbuzul lor a ars complet

Teribil accident de circulatie in Spania. Opt romani si-au pierdut viata, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a rasturnat pe autostrada si a luat foc, scrie presa spaniola. Este vorba despre 6 adulti si 2 copii.

Accidentul a avut loc pe autostrada A7, in apropiere de localitatea Albatera, langa Alicante. Din primele informatii, microbuzul a fost lovit de un camion care venea din sens opus si care a intrat pe contrasens. Ambele vehicule s-au rasturnat, iar microbuzul a luat foc si a ars complet. Singurul supravietuitor al accidentului este soferul camionului. Acesta a fost transportat la spital. E posibil sa existe si o a noua victima.

Ministerul Afacerilor Interne a identificat 8 victime, pe baza informatiilor oferite de rude si in urma verificarilor facute la Aeroportul din Valencia, de unde cetatenii romani urmau sa ia zborul Wizzar din 22 iulie, ora 21:40, cu destinatia Romania.

Patru dintre romanii morti in accident mergeau sa ia avionul spre Timisoara, sa ajunga acasa. Acestia erau la munca in Spania.

 

Exit mobile version