Opinia Timisoarei

Roman nascut la Monaco, ultimul transfer la SCM OHMA Timisoara

TIMISOARA. Prim-divizionara de baschet SCM OHMA Timisoara si-a imbunatatit lotul cu un jucator de origine romana care insa nu a mai jucat in tara noastra.

CITESTE SI: Distractie platita scump, la Timisoara. Un tanar, amendat dupa ce a mazgalit cu graffiti plasa de protectie de pe o cladire din Piata Unirii. Video 

Alexandre-Christian Maticiuc se va alatura lotului echipei. Nascut la Monaco, pe 24 iunie 1999, el masoara 1,96 metri si are cetatenia romana.

In ultimii sase ani a jucat in Statele Unite ale Americii, unde a si studiat, la liceul St. Thomas More si apoi la Southern New Hampshire University si New York University.

Pentru echipa de baschet a celei din urmă universitati a evoluat in 24 de meciuri in stagiunea 2021-2022. Pozitiile pe care este folosit in teren Alexandre-Christian sunt 3 si 4.

El a semnat cu echipa banateana un contract valabil pentru urmatorul sezon.

Va reamintim, in aceasta vara SCM OHMA Timisoara i-a mai adus pe Ilija Djokovic, Igor Kesar, Adam Mirkovic si Antonio Nasturescu. Alti 7 jucatori si-au prelungit contractele cu formatia timisoreana: Nikola Gajic, Lazar Laszlo, Robert Schipor, Cristian Mocritchi, Roland Stanciu, Serban Horga si Edward Petrescu.

SCM OHMA Timisoara va relua antrenamentele la jumatatea lunii august.

Exit mobile version