Opinia Timisoarei

Rochie de mireasa facuta din flori naturale, in premiera, la Timisoara. VEZI FOTO si VIDEO!

TIMISOARA. Cea mai importanta zi din viata unei tinere din Timisoara este marcata nu doar de emotiile ceremoniei prin care va pecetlui iubirea pe care i-o poarta celui alaturi de care va imparti de acum incolo toate bucuriile.

Mireasa Ioana Selner nu va purta doar o rochie alba clasica din matase fosnitoare, satin, tul sau dantela, ci o rochie realizata, in premiera, din aplicatii de flori naturale. O adevarata provocare, ar spune unii, o opera de arta adauga altii.
Cert este ca frumusetea tinerei este intregita de o tinuta spectaculoasa, unicat.

Rochita, executata cu migala de o florarie din Timisoara, ii pune fetei in valoare personalitatea si silueta perfecta.

Floraresele au inceput munca inca din zori. Au ales cele mai frumoase potire de liziantus, pe care le-au desprins de pe crengute, apoi le-au pregatit pentru procesul de aplicare. Rochia a fost asezata pe un manechin, iar 6 florarese s-au apucat sa prinda de material floare langa floare. In total s-au folosit cateva mii de fire de liziantus alb. In zona taliei, locul liziantusului a fost luat de trandafiri mici de culoarea untului, iar partea superioara a rochiei a fost completata cu floarea miresei si un cordon din trandafiri portocaliu aprins. In ton cu buchetul.

Vezi VIDEO de la realizarea rochiei de mireasa din flori naturale!

Video-ul nu poate fi incarcat.

 

Dupa cateva ore de munca, mireasa a venit la florarie sa imbrace rochita cu care este convinsa ca ii va da gata atat pe mire, cat si pe invitatii ce o asteapta cu nerabdare la biserica.

Cand si-a vazut pretioasa rochie impodobita cu flori, Ioana a fost foarte incantata. Le-a multumit celor care s-au ocupat de tinuta ei, iar floraresele au ajutat-o sa se imbrace si au asigurat-o ca rochia va fi la fel de proaspata si de stralucitoare pana la finele petrecerii de nunta. O asemenea rochie costa de la 3000 de euro in sus, in functie de florile alese, a dezvaluit Anca Vlad, artista care a creat tinuta.


Imbracata cu rochita visata, mireasa Ioana Selner s-a indreptat spre urmatorul moment important al nuntii ei, ceremonia de la biserica, unde mirelui, familiei si prietenilor le va dezvalui surpriza. Pentru ca nu se putea urca intr-o masina, Ioana a ales sa mearga la cununia religioasa cu ajutorul unui sagway, vehicul cu motor cu 2 roti.

Video-ul nu poate fi incarcat.


Exit mobile version