Opinia Timisoarei

Robu si-a stabilit 2 consilieri la Primaria Timisoara: Alexandru Chirila si Sanda Grebla. Afla ce atributii vor avea!

TIMISOARA. Primarul Nicolae Robu si-a ales primii 2 consilieri din 4. Alexandru Chirila si Sanda Grebla s-au instalat inca de luni in birourile de langa Primaria Timisoara. In timp ce Alexandru Chirila se va ocupa de 2 compartimente, Sandra Grebla va fi asistenta personala a lui Robu.

Alexandru Chirila a fost consilier si al lui Constantin Ostaficiuc, pe vremea cand acesta a fost presedinte al Consiliului Judetean Timis. Chirila a lucrat, de asemenea, cu Robu, la Universitatea Politehnica din Timisoara.

„Alexandru Chirila mi-a fost colaborator la Universitatea Politehnica din Timisoara, in primii ani de dupa Revolutie, cand eu eram prorector si dansul era director administrativ, pe care l-am reangajat la Universitatea Politehnica atunci cand eram rector, acum vreo trei-patru ani, si cu care am avut o buna colaborare. Ca intre timp dansul, de cand a plecat din Politehnica in perioada cand eu eram prorector, pana cand s-a intors in Politehnica, a mai exercitat si alte functii in diverse locuri, nu vad de ce ar trebui sa deranjeze pe cineva. Eu am colaborat cu Chirila mult mai devreme cu Ostaficiuc, mai degraba s-ar putea spune ca a fost omul meu pe langa Ostaficiuc, decat omul lui Ostaficiuc pe langa Robu”, a declarat primarul Timisoarei.

Alexandru Chirila va fi consilier coordonator al Compartimentului de Audit si al Compartimentului de Control Intern.

Al doilea consilier numit deja, Sanda Grebla, este totodata si asistenta personala a primarului. Sanda Grebla a absolvit anul acesta Universitatea de Vest din Timisoara si, spune edilul-sef, este specializata pe administratie publica.

„A avut media la Licenta 9,50. Am avut o buna colaborare, cat mi-a fost asistenta la cabinetul senatorial si sunt convins ca vom avea si in continuare. A fost membra in Clubul Studentesc Liberal si acum la Tineretul National Liberal. Am cunoscut-o la PNL. Ea va avea ca atributii cele de asistent al primarului, se va ocupa de agenda, de consemnarea discutiilor, intocmirea minutelor discutiilor, pe care primarul le poarta, si alte activitati de secretariat”, a conchis Robu.

In ceea ce-i priveste pe ceilalti 2 consilieri, primarul Timisoarei spune ca inca nu a stabilit cine vor fi.

Exit mobile version