Opinia Timisoarei

Robu se vrea „fruncea” inginerilor timisoreni

TIMISOARA. Uns primul presedinte al Senatului Universitatii Politehnica Timisoara, din intreaga istorie a institutiei, dupa cum ii place sa spuna, dupa ce a ocupat fotoliul de rector din 2004 si, inainte de asta, cel de prorector, alte mandate bune, Nicolae Robu vrea sa fie „fruncea” inca patru ani la Poli. Chiar daca a fost trecut „rezerva” la UPT, fostul manager sustine sus si foarte tare ca tot el taie si spanzura in institutie.

El insusi se lauda presei ca functia pe care o ocupa este una muuuult mai buna si cu o mai mare influenta decat cea de rector. „Noul rector semneaza un contract pe patru ani cu Senatul Universitatii. Cum eu sunt presedintele acestui Senat, domnul rector este angajatul nostru”, a spus intr-o conferinta de presa Nicolae Robu. O fi asa? Gurile rele spun ca presedintele Senatului este mai mult de decor, cu rol mai degraba academic, iar rectorul conduce tot ceea ce este de condus. Daca-i asa, cine-i „fruncea” printre ingineri?

___________________________________________________________

NOTA: Articolele din categoria BARFE sunt considerate ca facand parte din genul publicistic pamflet si trebuie tratate ca atare!

Exit mobile version