Opinia Timisoarei

Nicolae Robu o da la intors: nu mai muta Dermatologia in Spitalul Militar, desi cladirea apartine, totusi, Primariei Timisoara

TIMISOARA. Primarul Nicolae Robu s-a razgandit! A decis sa nu mai mute Clinica de Dermatologie in cladirea Spitalului Militar, care ar apartine, totusi, Primariei Timisoara. Edilul spune ca tot o va scoate candva din imobilul in care functioneaza acum.

Dupa ce a amenintat ca va incasa chirie Spitalului Militar, deoarece functioneaza intr-o cladire apartinand Primariei Timisoara, si a tinut-o saptamani la rand ca va inghesui acolo si Clinica de Dermatologie, Nicolae Robu s-a razgandit: „nu se poate opune dezvoltarii unei unitati sanitare!”

Potrivit primarului, Spitalul Militar se va extinde prin infiintarea a trei noi sectii, oncologie, stomatologie si cardiologie, acestea urmand a functiona in spatiile in care Robu a vrut cu orice pret sa mute Dermatologia.

Cladirea Spitalului Militar apartine Primariei Timisoara, exista o hotarare a Guvernului din 2009 care trece cladirea, din patrimoniul Ministerului Apararii Nationale, in cel al administratiei locale. Am avut si o discutie cu directorul acestui spital, el ne-a prezentat proiectele de dezvoltare ale spitalului, deci nu ne ramane de facut decat sa gasim o alta locatie pentru a muta dermatologia„, a spus Robu.

Primarul deja s-a gandit la unele locatii pentru a muta Dermatologia, insa nu a dezvaluit care sunt acestea. A spus ca, daca lucrurile merg bine, in trei luni s-ar putea muta Clinica de Dermatologie a Spitalului Municipal Timisoara pentru a lasa loc unor centre culturale straine si misiuni diplomatice.

Exit mobile version