Opinia Timisoarei

Robu gafeaza din nou! Primarul despre medicii de la Dermatologie: Nu vor sa plece din centru ca sunt aproape de casa. Sa le fie rusine! Seful Clinicii, dr. Caius Solovan: eu stau langa Tibiscus. Robu si Mazilu au facut un troc!

TIMISOARA. Razboiul declarat de primarul Timisoarei Nicolae Robu Clinicii de Dermatologie este departe de a se sfarsi. Un nou episod s-a desfasurat astazi, cand primarul a facut o gafa de proportii.

Dupa ce ieri, cand au contestat motivele invocate de primar si directorul Municipalului pentru mutarea unitatii sanitare, Nicolae Robu le-a transmis angajatilor de la Dermatologie „Sa le fie rusine! Nu le pasa de bolnavi!, astazi a primarul a sustinut ca „medicii de la Dermatologie nu vor sa plece din centru pentru ca asa sunt mai aproape de propriile case”.

Ar trebui sa le fie rusine efectiv acelor medici care vin sa spuna ca acelea sunt conditii bune, numai pentru ca le place lor sa fie in centrul orasului, aproape de propriile case„, a declarat Nicolae Robu.

Culmea ironiei, seful Clinicii de Dermatologie locuieste in vecinatatea fostului sediu al universitatii Tibiscus unde Nicolae Robu vrea sa mute unitatea medicala.

Vad ca domnul Robu are timp sa intoarca subiectul pe toate partile, este platit din banii dumneavoastra si ai nostri sa faca non-stop conferinte de presa si sa dea tot felul de declaratii in loc sa faca ceva pentru Timisoara. Pentru mine, din contra, locatia de pe strada Ofcea (n.r. unde se va muta clinica) este mai aproape de locuinta mea, asa de in centru sunt‘, a comentat pentru www.opiniatimisoarei.ro dr. Caius Solovan, seful Clinicii de Dermato-Venerologie a Spitalului Municipal.

Primarul Nicolae Robu ii pune pumnul in gura sefului de la Dermatologie!

Mai mult, primarul Timisoarei, decis sa mute clinica de Dermatologie cu orice pret din centrul orasului, spune ca, pana la urma parerea sefului clinicii,  dr. Caius Solovan, nici nu conteaza.

Putem sa fim oameni seriosi si corecti? Haideti sa fim atunci! Si cu asta incheiem discutia pe acest subiect. Al cui punct de vedere conteaza? Al domnului Solovan sau al conducerii Spitalului Municipal, careia ii este subordonat domnul Solovan?

Medicul Solovan este convins ca  lucrurile au fost demult aranjate.

Conducerea spitalului este mana in mana cu el. Ei doi (Octavian Mazilu, managerul Spitalului Municipal, si Nicolae Robu – n.r.) au facut un troc. Asa ca, fie ca parerea noastra conteaza sau nu, pozitia pacientilor clinicii si a cadrelor medicale asta este. Normal ca este deranjant ca ne este ignorat punctul de vedere, dar lasam sa vada timisorenii cum se face administratie locala in Timisoara si in al cui beneficiu si folos„, a spus  dr. Caius Solovan.

Va reamintim, ieri, peste 100 de angajati ai Clinicii de Dermatologie au organizat un protest spontan in curtea unitatii medicale, alaturi de bolnavi. Primarul Timisoarei le-a transmis Sa le fie rusine! si ca Nu le pasa de bolnavi!

CITESTE SI: Medicii de la Dermatologie au ras in hohote de directorul Spitalului Municipal Timisoara cand le-a spus motivele pentru care se muta clinica din centru in Complex. Primarul Nicolae Robu: Sa le fie rusine!

CITESTE SI: Greva spontana la Clinica de Dermatologie din Timisoara. Medicii, asistentele si bolnavii au protestat fata de mutarea clinicii

Exit mobile version