Opinia Timisoarei

Robu face ‘referendum’ pe Facebook pentru a decide ce se intampla cu maidanezii din Timisoara. Cainii fara stapan, la mana utilizatorilor de FB

TIMISOARA. Speriat de reactiile romanilor care au iesit in strada sa incerce sa salveze cainii vagabonzi, primarul Timisoarei pare ca se teme de propriile declaratii. Desi a spus raspicat ca nu ia in calcul eutanasierea, ci actioneaza conform legii, edilul o da acum la intors si face sondaj. Pe Facebook, evident!

Robu ii intreaba pe timisoreni daca animalele fara stapan ar trebui sterilizate si trimise inapoi pe strazi sau daca ar trebui eutanasiate.

„Optati intre solutiile A si B:
A. {1 Se sterilizeaza toti cainii maidanezi din gospodarii si de pe strazi
2 Dupa sterilizare, cainii de pe strazi se dau spre adoptie iar daca nimeni nu-i adopta in termen de o saptamana se relasa pe strazi
3 Cainii sterilizati care relasati pe strazi se comporta agresiv se considera bolnavi si se eutanasiaza}
B. Se eutanasiaza toti cainii fara stapan gasiti pe strazi”.

Optiunile sunt doar doua insa:

„A: Sterilizare generalizata cu eutanasiere doar la agresivitate poststerilizare
B: Eutanasiere neconditionata a tuturor cainilor fara stapan gasiti pe strazi”

Raspunsurile sunt oricum apropiate: putin peste 240 de votanti au ales varianta A, iar peste 320 au spus B.

Primarul Timisoarei vrea sa decida soarta maidanezilor pe Facebook, asa cum a facut-o si cu alte subiecte. Utilizatorii de FB cred ca Nicolae Robu are prea mult timp liber, mai ales ca da de inteles, printr-o noua postare, ca va urmari fiecare membru al grupului „Impreuna pentru Timisoara”, acolo unde a postat sondajul, pentru a vedea cine a votat si cine nu. Cei care nu voteaza la sondaje vor fi dati afara din grup, conform celor spuse de Robu.

„501 votanti in 24 de ore pe tema CAINILOR FARA STAPAN !
Va rog sa va implicati in Sondajul 2 astfel incat sa depasim nr de 1000 votanti! Subiectul este foarte important si de stricta actualitate ! Mentionez ca dupa cel de-al 3-lea sondaj, vor fi excluse din grup persoanele care nu au participat la niciunul dintre cele 3 sondaje”, ameninta Robu.

Crezi ca este normal comportamentul primarului Timisoarei, in conditiile in care doar putin peste 1,1% din timisoreni il urmaresc pe edil pe Facebook, cum a aratat opiniatimisoarei.ro?

CITESTE SI:

Nicolae Robu ia decizii de unul singur pentru Timisoara? In realitate, doar 1,1% din timisoreni il urmaresc pe Facebook. Cine demonstreaza asta?

Cainii maidanezi din Timisoara NU vor fi eutanasiati. Primarul Nicolae Robu: am dat dispozitii ca procesul de sterilizare sa continue!

Exit mobile version