Opinia Timisoarei

Ripensia Timisoara vine cu un punct dintr-o deplasare foarte grea

TIMISOARA. Prologul etapei a 16-a a ligii secunde s-a disputat la Turnu Magurele, unde echipa ce a condus mult timp campionatul, Turris, a intalnit o grupare in crestere de forma, Ripensia Timisoara.

CITESTE SI: Campioana olimpica Alina Dumitru a venit la Timisoara pentru a sustine tinerele tricolore la European Champion Club Cup 

Partida a fost realmente dramatica, ambele echipe dand totul pentru victorie. Chiar daca Turris este pe podium, iar Ripensia in jumatatea a doua a clasamnetului, diferenta de puncte nu s-a vazut. Chiar daca gazdele au inceput practic de la 2-0, banatenii au reusit sa revina in joc si chiar sa conduca. Dupa un final incins, amfitrionii au egalat, 3-3, iar ambele grupari au trebuit sa se multumeasca in acest joc cu un punct.

Partida era anuntata ca televizata, dar din nou detinatorul de drepturi si-a batut joc de fotbalul „mic”, renuntand la a transmite partida „live”.

Echipa timisoreana continua seria rezultatelor pozitive, insa mai are de muncit pentru a avea o iarna linistita. Etapa viitoare, intermediara, Ripi va infrunta acsa ASU Politehnica Timisoara.

In meciul din aceasta seara, golurile formatiei banatene au fost marcate de Neagu si Voinea, dubla.

Ripensia Timisoara: Dobre – Popa, Tinc, Apro, Neagu, Voinea, Popovici, Toma, Stoi, C. Tudor, Fotescu. Pe banca: Paduraru, Golda, Chera, Tiereanu, Staicu, Tudorache, Monea.

In etapa urmatoare, programata la jumatatea saptamanii viitoare, Ripensia va juca pe tern propriu cu ASU politehnica Timisoara.

Exit mobile version