Opinia Timisoarei

Ripensia Timisoara si Dumbravita joaca in penultima etapa a ligii secunde langa Bucuresti

TIMISOARA. CSC Dumbravita, cea mai buna echipa banateana in acest sezon va evolua in penultima runda din play-out la Buftea, cu Progresul, iar Ripensia, fara victorie in 2023 va juca la Clinceni cu codasa Unirea Constanta.

CITESTE SI: Concertele din Parcul Primaverii de la Timisoara. Programul pe ore

In etapa a 6-a a play-out-ului Ligii 2, Unirea Constanta si Ripensia joaca sambata, de la ora 11:00, la Clinceni. In sezonul regulat, echipa timisoreana s-a impus cu 4-0 pe teren propriu. Atunci, banatenii nu se gandeau la Liga 3.

Ambele echipe au retrogradat la finalul etapei a 4-a a play-out-ului. Ripensia are 17 puncte si e pe locul 6 in Grupa B, iar Unirea Constanta are 12 puncte și este ultima in clasament, pe 7.

Intr-o alta partida, Progresul Spartac, aflata inca in lupta pentru salvare, intalneste CSC Dumbravita, echipa salvata matematic, care insa va evolua cu cel mai bun 11, pentru a respecta competitia. CSC Dumbravita are 33 de puncte si ocupa locul 3 in Grupa B de play-out. Cu 23 de puncte, Progresul Spartac este „batuta in cuie” pe locul 5, cel de baraj de mentinere.

Meciul de la Buftea are loc sambata, de la ora 11:00. In sezonul regulat, Progresul Spartac si CSC Dumbravita au remizat la scorul de 0-0 tot la Buftea, pe terenul sintetic al bazei FRF.

Politehnica, retrogradata matematic la capatul etapei trecute, va sta in aceasta runda.

Exit mobile version