Opinia Timisoarei

Ripensia Timisoara se va baza pe trei jucatori noi in sezonul de primavara

TIMISOARA. Ripi va reincepe campionatul cu un meci de foc, o deplasare la Bucuresti, unde o asteapta Rapidul. Cele doua echipe au obiective diferite, insa jocul se anunta interesant. Daca echipa feroviara a efectuat noua transferuri si Ripensia a lucrat la acest capitol.

CITESTE SI: Intra in carantina Dumbravita, Sag, Sandra si Nitchidorf. Decizia Comitetului pentru Situatii de Urgenta luata la Timisoara 

Asadar, in vederea partidelor din aceasta a doua parte a campionatului, lotul a fost intarit in aceasta iarna cu trei jucatori, cate unul in fiecare dintre compartimente.

Robert Miklos (portar) este nascut pe 22 septembrie 1999. Goalkeeper-ul a fost imprumutat pana-n vara de la ACS Dumbravita (L3). Miklos a mai aparat la Nuova Mamma Mia Becicherecu Mic, Performanta Ighiu si Millenium Giarmata.

Alexandru Piftor (mijlocas lateral) este nascut pe 9 mai 1999. A mai jucat la FC Botosani, Chindia Targoviste si Gloria Buzau. A semnat un contract valabil pe doi ani si jumătate.

Cristian Padurariu (atacant) este nascut pe 11 martie 1997. A evoluat in toamna la CS Ghiroda si Giarmata Vii, club de la care a fost imprumutat de la ACS Poli Timisoara. Va fi jucatorul Ripensiei pentru urmatorii doi ani si jumatate. Padurariu a si punctat de 3 ori in amicalele din aceasta pauza competitionala. Reusitele au venit impotriva Fortunei Becicherecu Mic, Avantului Periam si a Pandurilor Targu Jiu.

Exit mobile version