Opinia Timisoarei

Ripensia Timisoara se muta pe stadionul Dan Paltinisanu pentru ultimul meci din sezonul regulat

TIMISOARA. Liga 2 a ajuns in fata ultimei etape. Ripensia Timisoara isi muta domiciliul cu aceasta ocazie si lasa noroioasa baza Electrica pentru stadionul Dan Paltinisanu.

Adversarul este unul complicat, Comuna Recea fiind o echipa imprevizibila care a trecut prin greutati, dar a reusit sa se descurce bine si in 2021.

„Ne dorim foarte mult sa confirmam rezultatul pozitiv de la Slatina cu o victorie in partida de pe teren propriu. Nu va fi deloc usor. Intalnim o echipa incomoda, o demonstreaza si o confirma rezultatele pe care le-a inregistrat Recea in acest an 2021. E interesant modul in care au reusit sa se reorganizeze, sa gestioneze problemele pe care le-au avut in aceasta iarna, multa lume ii vedeau retrogradati sau retrasi din campionat. Iata ca au reusit sa se reorganizeze si sa obtina pe teren niste rezultate foarte bune. Este o echipa care are o forta ofensiva impresionanta si din acest punct de vedere va trebui sa fim foarte foarte atenti”, a spus Cosmin Petruescu, antrenorul echipei banatene.

Ripensia vine dupa un muncit 1-0 la Slatina, si are toata echipa valida in fata unei formatii ce in ultima runda a dat de pamant cu CSM Resita (6-0). Indiferent de rezultat, ambele echipe vor continua in play-out.

In clasament, Comuna Recea e pe locul 13 cu 22 de puncte, in timp ce Ripi este pe 15, cu 21 de puncte.

Exit mobile version