Opinia Timisoarei

Ripensia Timisoara s-a reunit fara jucatori noi si va pleca in cantonament in Antalya

TIMISOARA. La cateva zile de la reunirea Politehnicii, marti la baza Electrica s-a dat startul pregatirii si la Ripensia. 22 de jucatori au fost prezenti la prima sedinta de antrenament.

CITESTE SI: Banii pe care ii primim in 2020 pentru Centura Timisoara Sud, documentatia la Autostrada spre Belgrad si descarcarea de pe A1 la Sanandrei 

Incepem antrenamentele de iarna de astazi. Va fi o pregatire pe plan local pana in 27 ianuarie. Incepand de vinerea aceasta intram intr-un regim de semicantonament pe plan local cu cate doua antrenamente zilnice, pentru acumularile fizice. In 24 ianuarie vom avea si un prim amical, cu Becicherec. Din 27 ianuarie urmeaza sa ne deplasam intr-un stagiu de pregatire centralizat in Antalya. Acolo vom avea cinci partide amicale”, a prefatat urmatoarea perioada din viata echipei antrenorul, Alexandru Pelici.

La echipa nu au venit jucatori, in schimb au plecat mai multi, printre care si experimentatii Toma si Zaluschi. Ripensia negociaza in aceste zile cu mai multi fotbalisti, care sa fie inregimentati pana la plecarea in Turcia, sau chiar dupa acea perioada.

Ne asteapta un retur foarte greu, toti competitorii se intaresc. Speram sa facem si noi acelasi lucru. Ne vom baza si pe juniori din cadrul clubului, dar avem nevoie si de intariri. In primul rand cautam un portar, o aripa dreapta, un atacant dreapta si un varf impins”, a mai spus Pelici.

Dupa 20 de meciuri disputate, Ripensia ocupa locul 14 in liga secunda cu 24 de puncte.

Exit mobile version