Opinia Timisoarei

Ripensia Timisoara s-a despartit de doi jucatori

TIMISOARA. Primele mutari la Ripi sub „domnia” lui Cosmin Petruescu sunt… doua plecari. Clubul a anuntat despartirea de doi tineri fotbalisti, unul venit de la Sibiu, iar celalalt de la Viitorul.

CITESTE SI: Liga Zimbrilor incepe mai repede. Poli Timisoara are derby din prima etapa 

Clubul nostru s-a despartit de doi jucatori. Este vorba despre George Monea si Vlad Chera. Monea s-a aflat in circuitul echipei timp de doua sezoane (2018/2019 si 2019/2020) si a adunat 31 de aparitii. Tanarul Chera, venit in pauza competitionala din iarna sezonului 2018-2019 sub forma de imprumut de la prim-divizionara Viitorul Constanta, a jucat in 27 de meciuri pentru echipa noastra. Le multumim pentru toata munca depusa in tricoul Ripensiei si le dorim mult succes pe mai departe in cariera!”, se arata intr-un comunicat emis de clubul timisorean.

George Monea a inscris doua goluri in primul sau sezon la Ripensia, in meciurile din primele doua etape, cu Dacia Unirea Braila si Luceafaraul Oradea. In acest campionat nu a reusit sa puncteze pentru ros-galbeni.

Vlad Chera a venit la Ripensia in pauza de iarna a sezonului 2018-2019. Tanarul nascut la Resita a inscris de trei ori in acest sezon, doua in meciul cu Daco-Getica Bucuresti, echipa retrasa intre timp din campionat, si unul in victoria cu 2-1 de pe terenul lui CSM Resita.

Ripensia a terminat actualul sezon pe locul 13 si s-a despartit de Alexandru Pelici. Cosmin Petruescu este noul tehnician al echipei timisorene, care va fi ajutat de secunzii Iulian Munteanu si Calin Frunza.

Exit mobile version