Opinia Timisoarei

Ripensia Timisoara s-a calificat in finala fazei judetene a Cupei Romaniei. Ripi a trecut si de divizionara D, Bega Belint

Dupa trei victorii reusite in tururile precedente, echipa antrenata de Suciu si Olariu s-a impus si in semifinale, scor 3-2, in fata divizionarei D, Bega Belint si va juca in finala fazei judetene a Cupei Romaniei.
Ripi a avut primele ocazii in meciul disputat pe baza de la Gara Mica, prin Puscasu, in minutele 10 si 16, dar portarul Pascotescu a fost pe faza. Divizioanara D a reusit sa deschida scorul in minutul 25, prin Ripan, dar galben-rosii au continuat sa puna presiune la poarta adversarilor. In minutul 35, Puscasu a tintit bara, iar Radu a reluat putin pe langa, pentru ca apoi Pascotescu sa scoata un sut periculos al aceluiasi Puscasu(38′). Cei care au marcat insa au fost tot cei de la Bega Belint. Costea a dus divizionara D la doua goluri avantaj (min.40), dar numai pentru scurt timp, pentru ca, imediat dupa reluarea jocului, Popa a redus din diferenta, iar inainte de pauza, Muresan a restabilit egalitatea, transformand un penalty obtinut de Radu.
Ripensia a trecut la conducere in minutul 54, dupa ce Popa l-a servit perfect pe Puscasu, care l-a invins pe Pascotescu. Ripan a avut sansa sa egaleze peste doar sase minute, dar a trimis putin pe langa. In minutul 69 arbitrul a anulat pe motiv de offside golul inscris de acelasi Puscasu, iar meciul s-a incheiat cu scorul de 3-2 pentru Ripensia care s-a calificat astfel in finala fazei judetene a Cupei Romaniei, unde va intalni  FC Ghiroda.
Ripensia: Filip – Petrisor, Costandana, Uzun, Carpinisan, Boanghes(65′, Michi), Muresan, Radu(74′, Ungur), Mogos(Pascaleanu,46′), Popa, Puscasu(80′, Boghian).
Belint: Pascotescu- Cotolan, Barbulescu, Padureanu, Foale, Teletin, Barbulescu B., Onae, Grozoni, Costea, Ripan.
Exit mobile version