Opinia Timisoarei

Ripensia Timisoara inchide seria rezultatelor pozitive cu un esec acasa cu FC Arges

TIMISOARA. Dupa ce s-au impus in prima etapa a campionatului in Trivale cu 2-1, astazi ripensistii le-au dat inapoi punctele de la FC Arges. A fost tot 1-2 in meciul disputat astazi pe arena Electrica din cartierul Fabric.

Pitestenii au inceput mai bine jocul si a avut primele ocazii, in timp ce banatenii au inceput destul de timorat partida. In minutul 27, Razvan Matis a fost la locul potrivit pentru a impinge din apropiere mingea in poarta, la o centrare excelenta a lui Blejdea, 0-1. Gazdele au preluat controlul si s-au instalat in jumatatea adversa, dar golul nu a venit pana la pauza.

Ripi incepe perfect partea secunda si Neagu a restabilit egalitatea, dupa o minge venita de la Voinea, era 1-1 in minutul 48 si se parea ca Ripi poate obtine chiar mai mult. Nu a fost, deoarece dupa cateva ocazii la ambele porti, Prepelita a speculat o greseala defensiva, dar si a lui Dobre si a punctat din doi metri, 1-2, minutul 69. Ripi nu a avut puterea sa revina in joc, desi a avut timp si dupa 8 meciuri fara infrangere, pierde acasa si intra in hora retrogradarii, deocamdata aflandu-se peste linia dupravietuirii.

Ripensia: Dobre – Lungu, Hecsko, Apro (cpt.), C. Toma – Burdet, Stoi – Al. Popovici, Al. Neagu, Chera – Voinea. Au mai jucat: Calin, Fotescu, Zaluschi.

Exit mobile version