Opinia Timisoarei

Ripensia Timisoara incheie seria partidelor amicale din Turcia cu o remiza si ramane neinvinsa in Antalya

TIMISOARA. Divizionara secunda Ripensia a incheiat joi seria partidelor amicale disputate in Antalya, dar va mai ramane o zi in Tara Semilunei, urmand ca vineri noaptea delegatia banateana sa se intoarca acasa.

CITESTE SI: Cei mai ghinionisti hoti din Timisoara, filmati pe cand se chinuiau sa sparga un magazin. De ce nu a cedat vitrina? Video 

In ultimul meci de pregatire, Ripi a intalnit FK Shkupi, ocupanta locului 7 in prima liga din Macedonia de Nord. Partida a fost disputata, Ripensia a avut mai multe sanse de gol, dar jocul s-a incheiat la egalitate. Macedonenii au intrat la pauza in avantaj, dar Popovici a restabilit egalitatea, dupa ce ratat in mai multe randuri. S-a incheiat 1-1, iar Ripi nu a cunoscut infrangerea in Antalya. A mai remizat cu o echipa din liga a doua bulgara, dar si cu Universitatea Craiova din C4 si s-a impus in partidele cu o echipa din liga a doua din Macedonia, dar si cu o formatie din prima liga din Kosovo.

Iata si formatia folosita de antrenorul principal, Alexandru Pelici in această partida:
Moldovan (min.78 – Dobre) – Macritchii A. (min.80 – Gavrila), Tinc (min. 80 – Tieranu), Apro (min. 80 – Hecsko), Lungu (min. 80 – Monea) – Calin (min. 78 – Stoi), Macritchii V. (min. 80 – Burdeț) – Neagu (min.57 – Tudorache), Urvantev (min. 80 – Sirbu), Chera (min. 70 – Vasluian) – Popovici (min. 80 – Golda).

Dupa revenirea la Timisoara, Ripensia va mai juca doua partide amicale pana la reluarea ligii secunde. primul adversar este Crisul Chisineu Cris(locul 3, seria a IV-a din Liga a III-a), in timp ce in ultimul test elevii lui Alexandru Pelici vor da piept cu CSC Dumbravita(loc 6, seria a IV-a din liga a III-a).

Meciurile oficiale se reiau in 22 februarie, cand Ripensia va primi vizita celor de la metaloglobus Bucuresti.

Exit mobile version