Opinia Timisoarei

Ripensia Timisoara are un nou antrenor principal

TIMISOARA. Ramasa fara antrenor cu licenta de la despartirea de Cosmin Petruescu, timp in care echipa a fost condusa de secunzi si preparatori sportivi, Ripensia a anuntat in sfarsit ca are un nou „sef” pe banca tehnica.

Conducerea Ripensiei Timisoara a ajuns la un acord cu Florin Fabian, pentru preluarea postului de antrenor principal. In varsta de 47 de ani, Fabian a activat ca tehnician la Victoria Carei, Olimpia Satu Mare, FC Baia Mare, Ariesul Turda si Fotbal Club Comuna Recea. La ultima echipa a antrenat sezonul trecut in liga secunda, iar formatia maramureseana a retrogradat dupa un baraj d einfarct cu Slobozia.

Ca jucator, Fabian a fost atacant si a jucat la echipe din Craiova, dar si din Vestul tarii, inclusiv cate o scurta experienta la Poli si UTA, avand un sezon si in prima liga maghiara.

De la inceputul saptamanii viitoare, Florin Fabian va conduce antrenamentele echipei ”ros-galbene”.

In alta ordine de idei, clubul banatean a reziliat, de comun acord, angajamentul cu jucatorul Dan Taras. Venit in iulie 2021 la Ripensia, Taras a bifat in total 7 meciuri in campionat si Cupa Romaniei, marcand cate un gol in cele doua competitii.

Sursa foto: gsp.ro

Exit mobile version