Opinia Timisoarei

Ripensia Timisoara a scapat victoria printre degete in Bihor, ASU Politehnica a pierdut la limita in Valea Jiului

Doar un punct in cele doua meciuri sustinute sambata de echipele din Timisoara in liga secunda. Ripi a obtinut o remiza la Sanmartin pe terenul celor de la Luceafarul Oradea, 2-2, dupa ce au condus insa cu 2-0, in timp ce ASU Politehnica a pierdut cu 1-2 la Petrosani cu Energeticianul.

CITESTE SI: Lejer! Timisoara Saracens s-a calificat in semifinalele Cupei Regelui la rugby, dupa o victorie lejera la Buzau 

La fel ca in meciul de debut, cand a fost invinsa acasa de Chindia, tot la limita, 0-1, „echipa suporterilor” putea obtine mai mult. A avut cateva ocazii bune in debutul partidei, dar a ramas apoi „masca” in minutele 36 si 37 la suturile lui Nicoara si Stoenac, care au facut 2-0. Marvin Schieb, unul din cei mai activi violeti, a redus din diferenta in minutul 64, iar apoi ASU Politehnica a trecut pe langa egalare si vine acasa fara punct.

Politehnica (antrenor Cosmin Petruescu): Murariu – Bilia, Mera (c), Scutaru, Chereches – Nicolescu, Vidrasan – Plamada, Bozian, Schieb – Velici. Au mai jucat: Ignea, Miholca si Banica. Ripensia, care mergea in Bihor dupa un 2-1 muncit la Braila, a inceput perfect partida cu Luceafarul Oradea.

Dumiter si Monea, adica jucatorii care au marcat si in partida anterioara au facut repede 2-0 pentru trupa in rosu si galben. Desi a fost activa si in continuare, echipa banateana nu a reusit sa tina de rezultat, Vasile Boc reusind o dubla pentru gazde, cu care a stabilit scorul final, 2-2. Oricum, un punct castigat in cele din urma pentru timisoareni, care se descurca bine la acest inceput de sezon.

Ripensia (antrenor Ciprian Urican): Dobre – Popa (cpt), Popa, Burdet, Apro, C. Toma, Stoi, Anghelina, Dumiter, Ungureanu, Monea, Badauta. Au mai jucat: M. Toma, Mansour.

CITESTE SI: ‘Uniti salvam toata Romania’. Mii de oameni, in strada, la Timisoara, au sprijinit mitingul diasporei din Bucuresti. Filmul protestului 

Exit mobile version