Opinia Timisoarei

Ripensia egalata in prelungiri la Snagov, ACS Poli Timisoara vine fara puncte de la Clinceni Ripensia

Timisoara a ratat sansa de a obtine o victorie nesperata pe terenul liderului dupa 5 runde, Sportul Snagov. Banatenii au intrerupt insa seria de trei meciuri fara punct, dupa ce au obtinut o remiza in Ilfov.

CITESTE SI: Ambrozia din Timisoara ar putea fi starpita cu un erbicid. Primaria vrea sa-l testeze 

Trupa in rosu si galben, cu Radu Suciu pe banca tehnica a facut un meci bun si a fost ghinionista, deoarece a pierdut sansa unei victorii in prelungiri, atunci cand gazdele au egalat din penalty, transformat de Cristian Danalache. Snagovul a primit si in minutul 51 o lovitura de la 11 metri, ratata de Elek. Ripi a jucat per-total bine si a deschis scorul in minutul 45 prin Ungureanu.

Dupa acest 1-1, Ripensia acumuleaza 5 puncte si etapa viitoare va ajuca acasa, cu Balotesti.

ACS Poli nu a reusit nici macar o remiza pe terenul surprinzatoarei Academica Clinceni in ziua in care antrenorul Stefan Nanu a implinit 50 de ani. Banatenii au dat insa o replica buna echipei care a devenit noul lider din liga secunda, dar insuficienta pentru a castiga si puncte.

Partida s-a jucat practic in minutul 22, cand Gliga a marcat simplu din 6 metri, dupa o centrare a lui Dobrescu. Violetii au dominat clar repriza secunda, dar raman cu 4 puncte si se afla pe loc retrogradabil.

In runda viitoare, ACS Poli va intalni acasa Sportul Snagov.

CITESTE SI: ‘Cum sa lasi Timisoara fara centura ocolitoare pana in 2022?’ Primarul Nicolae Robu, furios pe anuntul CNAIR 

Exit mobile version