Opinia Timisoarei

Ripensia a incheiat cu victorie turul Campionatului Municipal. Ripi s-a impus cu 6-1 in fata celor de la LPS Banatul. FOTO

Desi trebuia sa evolueze in deplasare, gruparea antrenata de Suciu si Olariu a jucat pana la urma pe teren propriu ultimul meci oficial din acest an, la cererea adversarilor al caror teren nu se prezinta in cele mai bune conditii.

Ripensia a inceput meciul cu LPS Banatul mai greu decat de obicei, dar in minutul 17 galben-rosii au beneficiat de o lovitura indirecta din interiorul careului, dupa ce portarul de la LPS a retinut mingea pasata de unul din colegii sai, iar Mogos a executat si a deschis scorul. Peste doar un minut Boghian a avut sansa sa faca 2-0, dar atacantul lui Ripi a nimerit bara. Elevii lui Suciu si olariu aveau sa-si majoreze totusi avantajul in minutul 21 cand Rumega a inscris cu capul, dupa o centrare a lui Michi. Cei de la LPS au redus din diferenta in minutul 27, prin Smochina care a profitat de o eroare a lui Muresan, a scapat singur spre poarta lui Mercescu si a inscris. Ripensia avea insa sa iasa tot cu doua goluri avantaj la pauza, pentru ca in minutul 31, Michi a marcat cu un sut se senzatie din afara careului.
Galben-rosii au inceput in forta partea a doua a jocului. Muresan(57) si Boghian(61) au dus scorul la 5-1. Juniorii de la LPS nu au cedat insa usor si au reusit apoi sa blocheze mai multe dintre atacurile galben-rosilor, insa,pe final, Popa a reusit totusi sa mai puncteze o data, dupa o actiune personala spectaculoasa(85).
”Ne asteptam sa intalnim o echipa de juniori buna pentru ca se stie ca Liceul Banatul a dat atatea generatii de jucatori, au antrenori de valoare acolo si  stiam ca ne vor pune probleme. Ma mir ca sunt doar la mijlocul clasamentului, LPS are o echipa de juniori care chiar s-a evidentiat fata de celelalte echipe de juniori cu care am jucat in acest campionat. I-am montat pe baietii nostri putin la pauza pentru ca am inceut foarte greu, au inteles, au vazut ca la 2-0 am luat gol pe contraatac, am avut niste discutii serioase in vestiar si pana la urma a iesit totul bine”, a spus antrenorul Ovidiu Olariu.
Ripensia a incheiat turul pe primul loc in serie, fara infrangere, cu un total de 31 de puncte din 33 posibile.”Sunt  multumit ca intr-un timp relativ scurt de aproape patru luni am inchegat aceasta echipa, care a pus probleme mari si la echipe de divizia C si chiar de B. Sunt foarte multumit de ce am realizat pana acum. Chiar daca s-a incheiat turul noi o sa continuam programul de antrenamente, o sa sustinem un amical saptamana viitoare cu cei de la Frontiera si vrem sa mai cautam si alte jocuri pentru ca ne dorim sa-i tinem in priza pe jucatori”, a mai spus Ovidiu Olariu.
Ripensia a inceput meciul in formula: Mercescu, Muresan, Uzun, Rumega, Pascaleanu – Navala, Michi, Costandana, Popa – Mogos, Boghian. Au mai intrat: Cheveresan, Gaitin si N. Mihai.
Vezi foto pe www.fortaviola.ro!
Exit mobile version