Opinia Timisoarei

REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014! Cine pleaca din Timis in Parlamentul Europei? Ce candidati isi fac bagajele pentru Bruxelles! Bojin catre Grapini: Felicitari tovarasa europarlamentara

TIMISOARA. In ciuda absenteismului, calculele  partidelor nu au fost date peste cap in Timis. Asa cum era de asteptat, in urma rezultatelor exit-poll Cristian Busoi, Maria Grapini si Daciana Sarbu, cu totii pe pozitii eligibile pe listele PNL, respectiv PSD-PC-UNPR, au castigat cate un mandat de deputat in Parlamentul European. Ramane de vazut daca rezultatele vor fi confirmate oficial de Biroul Electoral Central.

Sustinuta de PDL Timis, Monica Macovei si-a  adjudecat si ea un nou mandat in forul european.

CITESTE SI: REZULTATE EXIT POLL! Cate mandate a luat fiecare partid in alegerile europarlamentare 2014

Bojin catre Grapini: Felicitari tovarasa europarlamentara!

Cu doar cateva minute inainte de rezultatul exit poll, presedintele PSD Timis s-a intors catre Maria Grapini pentru a o felicita, aceasta castigand in mod evident, primul mandat de europarlamentar.

Felicitari, tovarasa europarlamentara!„, a spus Titu Bojin, spre amuzamentul tuturor celor prezenti.

Presedintele PSD Timis, Titu Bojin: „Va trebui sa avem rabdarea sa confirmam ceea ce s-a anuntat la nivel national. Felicit toate echipele participante, felicit alegatorii. Prezenta nu a fost atat de scazuta avand in vedere prezenta de la nivel national. Sper ca prezenta de la ora 9 sa ne situeze pe un loc bun. Sper sa am posibilitatea ca in cateva minute, ore, sa il felicit si pe Birsasteanu sa ii doresc succes. Nu am sa o fac acum, asteptam rezultatele finale”.

Maria Grapini: „Vreau sa multumesc echipei PSD-UNPR-PC, au fost harnici oamenii. Oamenii au muncit in campanie, stiu cat au tras aici in Timis si in tara. S-a muncit in aceasta alianta, le multumesc foarte mult. Ceea ce eu am spus la Filarmonica, iara s-a adeverit, eu am spus ca vom avea 16 europarlemnatari, iata, avem 17. Sunt bucuroasa, stiam locul meu care era, sunt bucuroasa asa cum spuneam ca avem o majoritate. O sa imi continui proiectele: 1. Sa imbunatatim imaginea 2. Continuarea politicii din cadrul guvernului Ponta de atragere de fonduri pentru IMM-uri 3. Proiectele pe zona turismului pe care nu am putut pana acum sa le duc la bun sfarsit, sa le duc acum.

 

Exit mobile version