Opinia Timisoarei

Rezultat strans la sondajul pentru inchirierea locurilor de parcare dintre blocuri la Timisoara. Ce i-au transmis oamenii lui Nicolae Robu

TIMISOARA. A reaprins disputa pe locurile de parcare din cartiere la Timisoara, dupa ce a propus inchirierea acestora.

CITESTE SI: Ultimele mormane de gunoi din Timisoara vor disparea in 10 zile. Nicolae Robu scoate din nou pe strazi angajatii de la societatile din subordinea Primariei 

Adept convins la ideii ca, daca nu contribuie la bugetul local, dar stau in Timisoara fara buletin sau flotant, si nu platesc impozite nici pe masini, unii soferi sa nu-si parcheze autoturismele pe locurile de parcare amenajate intre blocuri de catre primarie, Nicolae Robu a propus timisorenilor un nou sondaj zilele trecute.

Am amenajat în cartierele Timișoarei mii de locuri de parcare în cei 6 ani de când sunt Primar. Totuși, deficitul de astfel de locuri e foarte mare. Și există inclusiv unde am făcut amenajări. Tot mai mulți cetățeni, în diverse contexte și pe diverse canale, îmi cer să poată închiria un loc per mașină proprietate personală, dar nu mai mult de 2 per locuință, pt mașinile înmatriculate pe jud. Timiș. Îmi fac datoria să vă consult: ce părere aveți?„, a scris primarul Nicolae Robu pe Facebook, cerandu-le timisorenilor sa raspunda cu una dintre variante ‘Sunt pentru inchiriere‘ ori ‘Sunt impotriva inchirierii‘.

Acum a dezvaluit rezultatul sondajului, care este unul foarte strans.

Sunt sute de comentarii la aceasta postare a primarului Nicolae Robu. Cei mai multi s-au plans ca nu exista locuri de parcare suficiente in cartiere. Au fost destui si cei care au dat vina pe ‘vinituri’ care s-au mutat in numar mare in Timisoara in ultimii ani si si-au pastrat numerele de inmatriculare din judetele din care provin. Oamenii i-au transmis edilului sa amenajeze mai multe locuri de parcare, iar 51% dintre respondenti au sustinut ca inchirierea spatiilor este o idee buna. Foarte multi dintre comentatori si-au exprimat insa neincrederea ca se va gasi o solutie echitabila prin care sa se atribuie locurile de parcare de inchiriat.
La sondajul edilului au raspuns peste 9.000 de timisoreni.

Va remintim, in urma cu un an primarul Nicolae Robu a avansat parerea ca toti cei care se stabilesc in Timisoara trebuie sa devina cetateni contribuabili, cu acte in regula, si doar asa ar fi corect sa beneficieze de tot ceea ce se amenajeaza in oras pe banii timisorenilor.

Exit mobile version