Opinia Timisoarei

Rezerva Hategan a impulsionat atacul. Poli Timisoara, victorie importanta la malul marii

TIMISOARA. Poli vine cu 3 puncte de la Techirghiol dupa un meci nu foarte spectaculos contra echipei nou-infiintate, Unirea Constanta. A fost 2-0 pentru banateni, rezervele echipei fiind decisive in aceasta partida.

Prima repriza a fost destul de slaba, Poli a dominat mare parte a timpului, dar a avut un singur sut pe poarta, Axente tragand pe centrul portii dintr-o lovitura libera de la aproape 40 de metri. Gazdele, cu un ilustru necunoscut pe banca, Dumitru Faitas, au avut doua sanse de gol, pe un contraatac la care Paduraru a intervenit salvator si prin Liviu Mihai, care a sutat periculos dintr-o lovitura libera, iar balonul a trecut milimetric pe langa.

Partea secunda a fost mai activa, Paduraru a avut doua interventii salutare, apoi Doru Andrei, neinspirat in prima repriza a avut momente bune in mitanul secund fiind aproape de gol in doua ocazii. Intr-un sfarsit Axente a fost schimbat, iar Roberto Hategan s-a dovedit providential. In minutul 80, un sut destul de anemic expediar de Lazar, a fost deviat pana la „americanul” Hategan, care si-a intors adversarii si a inscris elegant, 0-1. In minutul 88, dupa o actiune excelenta pe dreapta construita de Andrei si Hategan, ultimul a sutat bine din unghi, portarul advers a respins in fata, de unde o alta rezerva, Cosmin Birnoi a marcat simplu, 0-2.

Trei puncte mari obtinute de Poli si doar rezultatul conteaza in fata unei echipe de „umplutura”, fara punct si gol marcat pana acum.

Poli Timisoara: Paduraru – Sofran, Scutaru, Mera (cpt.), Oanea, Ignea, R. Lazar, D. Benzar, Axente, D. Andrei, O. Ursu. Au mai jucat: Birnoi, Zaluschi, hategan, Bocsan.

Exit mobile version