Opinia Timisoarei

Revolta la Biroul Electoral Judetean Timis. Oamenii stau de ore bune la cozi interminabile sa predea materialele electorale. Explicatia presedintelui BEJ. Video

TIMISOARA. S-au revoltat presedintii sectiilor de votare care de ore in sir asteapta la sediul Biroului Electoral Judetean Timis, de la Prefectura, sa predea procesele verbale in urma votului de duminica. Oamenii au ajuns la capatul rabdarii si au cerut ca presedintele BEJ sa dea explicatii.

Oamenii au muncit duminica toata ziua, iar in noaptea trecuta au stat la coada la perdat procese verbale si buletine de vot.

Judecatorul Titu Birceanu, presedintele BEJ le-a explicat presedintilor de sectii de votare ca procesul de centralizare este anevoios, mai ales ca multe procese verbale sunt gresite, iar verificarile dureaza foarte mult.

O femeie i-a spus presedintelui BEJ ca asteapta de sase ore, insa Birceanu i-a replicat ca nici el nu a dormit noaptea trecuta.

Pana in jurul orei 13.30, la Biroul Electoral Judetean Timis au fost centralizate datele din 399 sectii de votare, dintr-un total de 599 cate au fost in intreg judetul.

Exit mobile version