Opinia Timisoarei

Revista People a desemnat-o pe Beyonce cea mai frumoasa femeie din lume! VEZI FOTO HOT

Editia speciala a revistei People, dedicata topului celor mai frumoase femei din lume pe anul 2012, o are pe coperta pe Beyonce. Vedeta ocupa locul 1 in clasamentul popularei publicatii, fiind urmata de modelul Sofia Vergara si actrita Charlize Theron. „Nu m-am simtit niciodata atat de legata de ceva, nu am simtit ca am un astfel de scop pe pamant”, a spus Beyoncé. „Cel mai bun lucru la a avea o fiica e ca ai o mostenire cu adevarat. Cuvantul «dragoste» inseamna cu totul altceva acum decat inainte”, a mai marturisit cantareata.

Beyonce Knowles a devenit celebra la sfarsitul anilor ’90 in calitate de membra a trupei Destiny’s Child, unul dintre grupurile feminine cu cele mai mari vanzari de discuri din lume. in 2003, in timpul unei pauze din cariera trupei Destiny’s Child, Beyonce a lansat primul ei album solo, intitulat „Dangerously in Love”. Beyonce este una dintre cantaretele recompensate cu cele mai multe premii Grammy, primind 16 astfel de trofee – trei ca membra a grupului Destiny’s Child si alte 13 in calitate de artista solo. De asemenea, Beyonce a jucat in filme precum „Dreamgirls” (2006) si „Cadillac Records” (2008).

Anul trecut, trofeul pentru cea mai frumoasa femeie din lume i-a revenit lui Jennifer Lopez. in top 10 al editiei de anul acesta mai apar si Christina Hendricks, Kate Middleton si Michelle Williams.

Exit mobile version