Opinia Timisoarei

Revenire spectaculoasa. Poli Timisoara, din nou pe Dan Paltinisanu si din nou cu victorie!

TIMISOARA. Echipa suporterilor, Poli Timisoara a revenit din nou acasa. Pe Dan Paltinisanu, acolo unde a jucat pentru prima data in actualul sezon, un meci considerat pe teren propriu. A trecut un an si o luna de cand Poli juca aici, dar in Liga a IV-a, si intr-un joc considerat in deplasare cu Ripensia. Daca atunci a fost 6-2 si acum „cel mai frumos loc de pe pamant” a tinut cu violetii. 3-1 cu FC Hunedoara si acum Baietii in ghete au un avans de 4 puncte in fata ocupantei locului secund, Cugir.

Circa 5000 de spectatori au tinut sa fie prezenti intr-o zi de marti alaturi de Poli. Interesant este ca printre ei s-a aflat si primarul Nicolae Robu, „fondatorul” celeilalte echipe cu nume de Poli din oras, ACS.

Atmosfera a fost ca in zilele bune, suporteri adevarati, care au cantat tot meciul, dar si spectatori la tribuna I care au tinut isonul. Si pe magnificul dreptunghi verde a fost spectacol. Hunedoara a venit sa joace si a facut-o foarte bine. Probabil este singura echipa din acest sezon care a dominat in multe momente acasa la Poli. Dar nu avea sa fie ziua oaspetilor. Banatenii s-au impus dupa un meci peste nivelul ligii secunde cu 3-1.

Pana la urma determinarea si ambitia gazdelor au fost superioare daruirii vizitatorilor. Dar si forma vizica a contat, violetii stand mult mai bine in „ghete” pe final.

Juniorul Marin a deschis scorul pentru gazde, Bozian – un jucator cu mult peste nivelul acestei ligi – a egalat, Birau – cel mai bun jucator de pe teren a stabilit scorul pauzei, ca Galan, capitanul, sa inchita tabela si sa risipeasca emotiile fanilor, 3-1!

Foto: Virgil Simonescu

Exit mobile version