Opinia Timisoarei

Revelion 2016 in mai multe orase, nu departe de Timisoara! Cine va concerta in noaptea dintre ani la Arad, Oradea sau Sibiu?

Nu aveti inca planuri de Revelion? Poate va hotarati sa vizitati chiar unul dintre orale din Romania, pe care inca nu l-ati vazut sau doar vreti sa il mai vedeti o data. Revelionul intr-un alt oras este, in unele cazuri, mai ieftin decat la restaurante. Asadar, cu un simplu drum puteti intampina anul nou intr-un alt loc.

Si anul acesta, pe scenele din toata tara vor urca artisti pe placul tuturor. Sunt anuntate concerte de muzica populara, de colinde sau de muzica usoara, dar si focuri de artificii care mai de care mai impresionante.

Pe scena din Piata Operei din Timisoara concertul de Anul Nou se anunta unul incendiar. Programul incepe de la ora 21, cand pe scena urca Lambrino. Spectacolul continua cu Phaser si Cargo, iar la miezul noptii va avea loc un impresionant foc de artificii, promite primaria.

In Piata Mare din Sibiu  va fi un Revelion Retro cu Corina Chiriac, Silvia Dumitrescu, Dida Dragan, Adrian Daminescu, Gabriel Cotabita, Adrian Romcescu si Riff. Invitatul special al serii este Francesco Napoli. Programul va incepe la ora 22.00, iar la miezul noptii va avea loc un spectacol de lasere, lumini si confetti care vor marca trecerea in noul an.

Oradenii vor sarbatori si anul acesta Revelionul in Cetatea orasului. Cap de afis este formatia Fracasossoni, din Italia. Iar alaturi de ei pe scena din Cetate vor urca si artisti locali.

Si la Arad va fi petrecere mare in noaptea dintre ani. Pe Platoul Primariei vor incalzi atmosfera Trupa de Serviciu, Melisa Tolea si Mira. Seara va fi completata de cele mai indragite trupe locale, vinul fiert, sampania si mult asteptatul foc de artificii.

 

Exit mobile version