Opinia Timisoarei

RETIM vine cu precizari legate de contractele de salubrizare. Factura pentru ridicarea deseurilor se plateste pentru toata familia, inclusiv pentru copii

TIMISOARA. Timisenii care nu au inca un contract semnat cu RETIM si urmeaza sa il parafeze trebuie sa tina cont de un detaliu care pana acum ii lua prin surprindere.

Pentru a incheia un contract cu RETIM este nevoie de o copie extras CF, ce nu trebuie sa aiba o vechime mai mare de 3 luni, sau un contract de cumparare recent. De asemenea, in dosar trebuie atasata si o copie a autorizatiei de constructie (numai in cazul in care casa nu este intabulata), dar si o copie dupa buletinul de identitate al proprietarului.

Trebuie de asemenea completata o cerere in care trebuie sa se precizeze numarul exact al persoanelor din gospodarie. Aici trebuie inclusi adultii, dar si copiii, indiferent de varsta pe care o au acestia.

AICI puteti consulta detalii despre modul in care se incheie contractele si cu asociatiile de proprietari/locatari, dar si cu firmele din Timis.

RETIM ofera si contracte pentru preluarea deseurilor din constructii, informatii despre acest gen de intelegeri putand fii gasite pe retim.ro.

Exit mobile version