Opinia Timisoarei

Restaurantul din Timisoara amendat de 30 de ori!

TIMISOARA. Primeste amenzi cu nemiluita, dar proprietarii se incapataneaza sa il tina deschis si fara autorizatie. Este vorba despre un restaurant din Timisoara care a stabilit si un record in materie de amenzi.

Politistii locali au trecut iarasi pragul restaurantului Casa Bunicii din zona Balcescu, astfel ca acesta a ajuns la cea de-a 30-a amenda pe care o primeste. Mai precis, in locatia unde se afla restaurantul functioneaza in total cinci firme cu obiect de activitate conex cu restaurantul, toate fara a avea un acord scris pentru desfasurarea unor activitati comerciale, sustin politistii locali din Timisoara.

Pana acum, suma cu care au fost amendate firmele care isi desfasoara activitatea pe strada Virgil Onitiu, la numarul 3, a ajuns la 25100 de lei, iar activitatea fiecareia dintre ele a fost suspendata de cate cinci ori.

În locația respectivă există cinci firme, mai exact Duo Group, Duo Group Events, Duo Group Catering, Duo Group Miniclub și Duo Group Service, care nu dețin niciun fel de acord de funcționare pentru desfășurarea activităților comerciale pentru adresa menționată„, se arata intr-un comunicat al Politiei Locale Timisoara.

Politistii vor continua verificarile in zona restaurantului, si cel mai probabil firmele vor mai fi amendate, pana in momentul in care acestea vor intra in legalitate

Exit mobile version