Opinia Timisoarei

Reprezentatii onorabile pentru Stanoiev, Cuzma si Staici in Cursa Campionilor de la Sibiu! VEZI VIDEO cu motorul in flacari al masinii condusa de Florin Staici!

Titi Aur, Manu Mihalache, Dan Gartofan sau Vali Porcisteanu. Sunt numele care s-au intrecut in acest week-end la Sibiu in cadrul Dementor Rally Show. Printre ei, si trei piloti din Timisoara: Bogdan Stanoiev, Florin Staici si Bogdan Cuzma, care au reprezentat onorabil orasul de pe Bega. Stanoiev cu un Citroen C2 a avut cea mai buna performanta, locul 6 la clasele 5-6.

Sunt multumit de evolutia mea si de performanta obtinuta mai ales ca ultima oara cand am concurat la Sibiu a fost in 2009. In plus, nici masina pe care am concurat nu a fost una cu care sa obtin mai mult. Si ar mai fi ceva: toti ceilalti contra carora am concurat erau deja familiarizati cu traseul“, ne-a declarat Stanoiev. Daca pilotul care in trecut a evoluat si in WRC nu a avut nicio problema tehnica, nu acelasi lucru se poate spune si despre colegul sau, Floirin Staici.

La mine a fost mai complicat. Din cele trei manse nu am terminat decat 2. Prima mansa a fost de acomodare si nu am fortat. In mansa a doua am abandonat pentru ca mi s-a rupt schimbatorul. Iar in mansa trei, chiar inainte de start mi-a luat foc motorul, asa ca rezultatul obtinut este bun„, ne-a declarat si Staici care a concurat chiar impotriva lui Porcisteanu, Aur, Tempestini, Marisca si Gartofan, piloti care in sezonul regulat s-au batut pentru titlul de campion national.

Pentru anul viitor, cei doi spera sa-i stranga alaturi de ei pe alti piloti timisoreni si sa mearga in echipa la nationalele de raliu. Bogdan Cuzma a concurat pe un Citroen C2 si s-a clasat pe locul al saptelea din cei 13 competitori.

Foto: Catalin Stoia- SIMCAT

Video-ul nu poate fi incarcat.
Exit mobile version