Opinia Timisoarei

Reprezentantii PP-DD Timis: Elodia ne-a adus cel putin doua procente in alegerile parlamentare!

TIMISOARA. Senatorul-surpriza al alegerilor parlamentare din Timis, Ioan Iovescu, care a candidat pe Colegiul IV Senat, a aparut pentru prima data intr-o conferinta de presa pentru a multumi alegatorilor, partidului, lui Dan Diaconescu si bunului Dumnezeu, care l-au ajutat sa ajunga in cel mai important for de conducere al tarii.

Fost sofer, instructor auto si mecanic de elita, dupa cum s-a autocaracterizat, ineditul senator de Timis s-a declarat surprins ca, in Romania de azi, a spune ca muncesti este o rusine.

Acuma, ma ataca Antena 3, ca de la volan am ajuns in parlament! Este vreo problema ca a ajuns senator un om care a muncit toata viata? Trebuia sa se intereseze cum am castigat, inainte de Revolutie, concursul profesional Marele volan sau cati doctori si profesori am invatat sa conduca masina! in anul 1980 am initiat o greva, am oprit lucrul si am fost la partid sa ne cerem drepturile! Daca atunci nu mi-a fost frica sa spun adevarul, nici acuma nu o sa-mi fie!”, a spus, cu o oarecare revolta latenta, senatorul Iovescu, mentionand faptul ca la depunerea CV-ului pentru accederea in cursa electorala i s-a reprosat ca si-a trecut prea multa munca.

In satul in care m-am nascut, Putina, din cei 100 de alegatori inscrisi pe liste, 44 m-au votat, iar in circumscriptia Recas l-am batut chiar si pe Ilie Sarbu!”, a mai subliniat noul senator.

In opinia sa, multe dintre realizarile postrevolutionare din Lugoj, fantani, parcuri de joaca, se datoreaza initiativelor sale civice, chiar daca niciodata nu a facut parte din consiliul local. „Toata viata am luat oameni la ocazie si asa am aflat problemele cu care se confrunta”, a explicat demnitarul modul in care a fost conectat la problemele electoratului.

Intrebat daca nu considera ca a ajuns senator dupa ce a fost „luat la ocaziepolitica, Ioan Iovescu a respins aceasta idee, replicand ca a avut de ales intre a fi in PP-DD sau independent.

Alaturi de senatorul-surpriza, si celalalt parlamentar PP-DD de Timis, Adrian Diaconu, care s-a calificat in prelungiri pentru un mandat de deputat, a multumit alegatorilor si a previzionat ca partidul nascocit de Dan Diaconescu se poate erija, in cativa ani, intr-un lider al opozitiei.

In timp ce adversarii nostri politici ne-au minimalizat importanta, noi ne-am vazut de campanie si am fost la un pas de a scoate, asa cum ne-am propus, un senator si doi deputati. Cred ca in cazul domnului Petre Juravle a fost o nedreptate cauzata de algoritmii legii electorale, pentru ca a pierdut mandatul de deputat la 10 – 15 voturi in favoarea reprezentatului UDMR!”, a declarat Diaconu.

Inainte de a se deschide sampania victoriei si a se taia tortul parlamentar, Mircea Purceld, consilier local PP-DD si candidat esuat la un mandat de senator, a atras atentia, la modul jovial, ca „Elodia ne-a adus cel putin doua procente! Ati vazut ca, pana la urma, s-a adeverit ca Cioaca este criminalul, asa cum s-a discutat atat de mult la OTV!”…

Exit mobile version