Opinia Timisoarei

Reprezentantii Noua Dreapta au scandat „Jos Partidul Unic al Coruptilor“ in marsul de la Timisoara! VEZI FOTO!

TIMISOARA. Peste 60 de membri ai Noii Drepte au marsaluit pe strazile Timisoarei „inarmati“ cu pancarte si au scandat impotriva politicienilor: „Nu vrem sa fim o natiune de sclavi“!

Oameni din Arad, Bucuresti, Timis, dar si veniti din Serbia au participat la marsul organizat de Noua Dreapta Timisoara. Cu tricolarul romanesc, steagul Serbiei si simbolul Noii Drepte, acestia au mers pe traseul Parcul Poporului – Prefectura – sediul BNR Timisoara – Primaria Timisoara – Catedrala Mitropolitana.

Pe pancartele arborate de participantii la mars erau scrise mai multe mesaje impotriva politicienilor si a celor care ne conduc tara: „Not for sale!“ peste harta Romaniei, „Ne vrem tara inapoi“ si „Jos Partidul Unic al Coruptilor PSD-PDL-PNL-UDMR-UNPR. Unica Opozitie – singura alternative – Noua Dreapta“.

Pe langa mesajele de pe pancarte, participantii la mars au strigat mai multe scandari pe tot parcursul deplasarii! „Nu vrem sa fim o natiune de sclavi!“, „Romania romanilor!“ , „PSD si PDL – toti se trag din PCR“, „Afara, afara cu Banca Mondiala!“, „Jos Guvernul FMI“, „O sa vina Uniunea sa distruga natiunea!“ si „PDL-USL-aceeasi mizerie“ sunt cateva dintre scandarile adresale liderilor politici.

Participantii la mars au avut un cuvant de spus si in ceea ce priveste Rosia Montana: „Rosia Montana – comoara nationala!“, iar dintre cei vizati nu au lipsit nici maghiarii: „Harghita si Covasna – pamant romanesc“, „Eu iubesc tricolorul romanesc“. In aceeasi nota, membrii Noua Dreapta au mai scandat „Basarabia, pamant romanesc“.

Oamenii legii au insotit marsul pentru a se asigura ca lucrurile nu degenereaza si pentru a mentine ordinea.

Ajunsi in fata Catedralei Mitropolitane, pe treptele acesteia au fost tinute mai multe discursuri si scandari impotriva celor care conduc tara si a institutiilor financiare internationale cu care Romania a semnat mai multe acorduri de imprumut.

Partidele politice n-au facut alceva din 1990 incoace decat sa fure si sa semneze acorduri dezavantajoase pentru tara. In Romania totul se vinde acum, incepand cu resursele naturale si pana la fotbal. Noi, prin marsul acesta, am vrut sa tragem un semnal de alarma“, a spus Bogdan Popa, liderul Noua Dreapta Timisoara.

Din cauza FMI am ajuns unde suntem acum. Reteta administrata de Banca Mondiala a fost dezavantajoasa pentru Romania. Acordurile semnate cu FMI au fost dezastruoase. Am atins pragul istoric de 100 de milioane de euro datorie. Taierea salariilor, inghetarea pensiilor… numai romanii au avut de suferit Pentru situatia in care ne suntem ne aflam din cauza FMI si a Bancii Mondiale. Nu trebuie sa ne facem iluzii ca daca a picat Guvernul Un gureanu, o sa fie mai bine. Tot Guvernul FMI ne conduce“, a precizat Tudor Ionescu, liderul Noua Dreapta Romania.

Marsul s-a desfasurat fara incidente.

Exit mobile version