Opinia Timisoarei

Repornesc semafoarele la intersectia Gheorghe Lazar cu Cetatii, la Timisoara. Primaria ii asigura pe soferi ca nu vor fi blocaje

TIMISOARA. Anunt important pentru soferi. De marti, in intersectia strazilor Gheorghe Lazar si Cetatii vor fi puse din nou in functiune semafoarele.

CITESTE SI: Statiile de incarcare pentru masinile electrice sunt operationale la Timisoara. Care sunt tarifele 

Astfel ca soferii nu vor mai intra in intersectie respectand regulile de circulatie in sensul giratoriu provizoriu amenajat pentru lucrarile de pe bulevardul Cetatii.

Reprezentantii Primariei Timisoara dau asigurari ca nu se vor forma cozi, intrucat se vor ajusta timpii de semaforizare.

Restrictiile de trafic impuse in zona vor ramane insa in vigoare pana la finalul lunii noiembrie.

Incepand cu data de 13.09.2022, ora 09,00, se vor dezafecta amenajarile rutiere din intersectia str. Gheorghe Lazar – bd. Cetatii – str. Closca si se va reveni la semaforizare. Timpii de semaforizare din intersectia bd. Cetatii- str. Closca- str. Gheorghe Lazar se vor ajusta in functie de noile restrictii impuse, precum si de valorile inregistrate.

Reamintim ca restrictionarea traficului rutier este valabila pana in 28.11.2022 pe bd. Cetatii, in vederea executarii lucrarilor prevazute pentru etapa a II-a a obiectivului de investitie ”Reabilitarea liniilor de tramvai si modernizarea tramelor stradale în Municipiul Timisoara, Traseul 4 – b-dul Cetatii”, transmit reprezentantii primariei Timisoara.

Exit mobile version