Opinia Timisoarei

Remiza pentru Dumbravita in ultimul meci din prima parte a sezonului. Timisenii au terminat partida cu Ciucul in 10 jucatori

TIMIS. CSC Dumbravita a terminat sezonul regular al ligii secunde cu o remiza in fata unei echipe de play-off, Csikszereda Miercurea Ciuc.

CITESTE SI: Baschetbalistii Timisoarei, din nou in deplasare. Banatenii cauta o victorie pe terenul Petrolului Ploiesti 

Echipa pregatita de Cosmin Stan a deschis scorul cu 10 minute inaintea pauzei. Morariu a centrat in careu, balonul a ajuns la Dragan Paulevici, iar acesta a inscris al saselea gol al sau in aceasta stagiune. Pana la pauza, niciuna dintre echipe nu a mai avut vreo ocazie notabila, si s-a intrat cu 1-0.

Debutul partii a doua a adus cate o ocazie buna pentru ambele echipe. De partea ardeleana, Makrai a trimis din marginea careului mic, dar balonul a fost blocat de portarul Toroc. Timisenii au raspuns un minut mai tarziu, pe contraatac, cand Ekmekci si Paulevici au trimis catre poarta, dar de fiecare data mingea l-a lovit pe portarul Ciucului. Csikszereda a mai avut o ocazie importanta prin Jebari, care a patruns in careu, dar mingea trimisa de el a fost blocata de Toroc.

Cu 6 minute inainte de final, Ciucul a obtinut o lovitura de la 11 metri, dupa ce Tismonar l-a impins pe Babati, iar acesta a cazut in suprafata de pedeapsa. Makrai a executat tare si pe centrul portii si a adus egalarea.

La doua minute dupa egalare, spiritele s-au incins. In urma unui fault la centrul terenului, dumbraviteanul Salhi si Benjamin Babati de la Csikszereda au avut o altercatie, iar centralul Mihai Motan le-a aratat cartonasul rosu si i-a trimis mai repede la cabine. Un rosu a incasat si Florin Macavei, managerul gazdelor.
S-a incheiat 1-1, iar odata cu acest rezultat Dumbravita a terminat sezonul regular cu 23 de puncte, tot atatea cate are si Viitorul Pandurii Targu Jiu, si va juca in play-out.

Dumbravita va face parte din grupa A, alaturi de Ceahlaul Piatra Neamt, CSM Resita, Metaloglobus Bucuresti, Campionii FC Arges, Unirea Dej si CSM Alexandria

In grupa B vor fi CSA Steaua, Chindia Targoviste, Concordia Chiajna, CSM Slatina, Viitorul Pandurii, CS Tunari
si Progresul Spartac.

Exit mobile version