Opinia Timisoarei

Remiza pentru ACS Poli in ultimul test inaintea debutului in meciurile oficiale

Gruparea timisoreana a incheiat la egalitate 1-1 amicalul cu Vulturii Lugoj, dupa ce a fost condusa de divizonara C. Pentru prima oara, in echipa lui Velcea a fost inclus si Ovidiu Petre, semn ca mijlocasul a decis sa ramana la Timisoara.

Petre a semnat si cea mai mare ocazie a lui ACS Poli din prima repriza, voleul sau de la 18 m fiind respins greu de portarul Lugojului.

Desi timisorenii au mai avut apoi pana la pauza o sansa de a marca, prin Goge, scorul a rams nechimbat, dupa primele 45 de minute.

Lugojenii au fost cei care au reusit sa deschida scorul in repriza a doua prin golul reusit de Crisan, in minutul 73. ACS a  egalezat cu 6 minute inainte de final, prin nou-venitul Voicu Florea, care a finalizat o pasa primita de la Trandu. Timisorenii au ramas in zece cu doua minute inainte de final, Dobriceanu fiind eliminat dupa ce a vazut doua cartonase galbene.

Velcea a trimis in teren urmatorul unsprezece: Kirev – Nohai, Petrovic, Seroni, Marovic – Goge, Poparadu, O.Petre, Anitoiu – Enciu si Bostina. Iar in repriza a doua au intrat Coca, Ratiu, Miculescu, Artean, Dobriceanu, Daminuta, Trandu, Voicu si Suarez, ultimii doi aflandu-se la primul contact cu gruparea timisoreana  si, pentru argentinuanul Aldo Suarez foarte probabil si ultimul. Atacantul nu a reusit, se pare sa-i convinga pe antrenorii lui ACS ca merita sa ramana la Timisoara.

In schimb, gruparea banateana ar putea realiza cea mai importanta achizitie luni, cand Ovidiu Petre, cel care a bifat 45 de minute pentru ACS in amicalul cu Lugojul isi va pune, cel mai probabil,  semnatura pe contract.

ACS Poli mai asteapta inca 3 jucatori pentru a-si competa lotul cu care va aborda campionatul ligii secunde. Deocamdata, data de  debut a  campionatului este incerta, Federatia neluand inca o decizie daca liga a II-a va debuta pe 1 septembrie sau startul va fi amanat.

Pana la anuntarea deciziei FRF trupa lui Velcea va juca primul meci oficial, marți, in Cupa Romaniei, la  Soimii Pancota.

Exit mobile version